آشنایی با خواص و عوارض نارنج در بارداری و پس از زایمان
آشنایی با خواص و عوارض نارنج در بارداری و پس از زایمان
آشنایی با خواص و عوارض نارنج در بارداری و پس از زایمان در سایت جسارت
نارنج در بارداری ، خوردن نارنج در بارداری ، بهار نارنج در بارداری ، مصرف نارنج در بارداری ، خواص نارنج در بارداری ، آب نارنج در بارداری ، فواید نارنج در بارداری ، عرق بهار نارنج در بارداری ، خوردن آب نارنج در بارداری ، خوردن بهار نارنج در بارداری ، خوردن عرق بهار نارنج در بارداری ، خوردن شربت بهار نارنج در بارداری ، خوردن چای بهار نارنج در بارداری ، بهار نارنج در دوران بارداری ، مصرف بهار نارنج در بارداری ، شربت بهار نارنج در بارداری ، خواص بهار نارنج در بارداری ، دمنوش بهار نارنج در بارداری ، چای بهار نارنج در بارداری
آشنایی با خواص و عوارض نارنج در بارداری و پس از زایمان
در این مطلب از سایت جسارت به خواص نارنج در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خواص نارنج در بارداری
نارنج میوه ای با خواص بسیار زیاد که استفاده از آن برای تمامی افراد توصیه میشود.
این میوه هضم غذا را آسان تر می کند.
خوردن آن با شکر در رفع یبوست بسیارموثر است.
برای درمان گلودرد و درمان سرفه و فشار خون بایستی نصف لیوان آب آن را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا بخورید.
اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد.
ضماد پخته این میوه که پوست و هسته هم داشته باشد، برای جرب، خارش، جوش هاى پوستی و نرم کردن پوست بدن و موى سر موثر است.
از فواید آن میتوان به درمان اختلالات عصبی ، درمان حالت تهوع و استفراغ و همچنین درمان سردردی که بخاطر زیاد بودن صفرا است اشاره کرد.
همچنین کسانی که تپش قلب دارند میتوانند با استفاده از : سنبل الطیب یک گرم + لیموی عمانی یک عدد + بهار نارنج 2 گرم + گل گاوزبان 3 گرم در
یک قوری دم کرده روزی 3 فنجان بیماری خود را تسکین دهند.
بهار نارنج در بارداری
طبع نارنج سرد و خشک است و از همه قسمتهای این گیاه (میوه، برگ، پوست و شکوفه) در طب سنتی برای درمان بیماریها استفاده میشود.
آب نارنج هم از میوه نارس و هم از میوه رسیده تهیه میشود و در برخی خواص درمانی آب نارنج نارس قویتر و موثر است.
آب نارنج همانند سایر میوههای ترش برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و برای درمان خانگی سوء هاضمه،
نفخ، افزایش اشتها و درمان حالت تهوع کاربرد دارد.آب نارنج حاوی انواع ویتامینها و مواد آنتیاکسیدان است و یک ماده ضد سرطان طبیعی محسوب میشود.
آب نارنج یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست محسوب میشود و دارای خواص ضدالتهابی و ضد باکتریایی است. شما میتوانید،
آب نارنج تازه را گرفته و معادل یک سوم حجم آن گلاب اضافه کنید و هر روز صورت خود را با آن بشویید. شستشوی پوست صورت با این ترکیب، پوست چهره را تقویت میکند.
آب نارنج همانند سایر خانواده مرکبات سرشار از ویتامین C بوده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گرفتگی بینی و درمان سینوزیت مفید است.
آشنایی با خواص و عوارض نارنج در بارداری و پس از زایمان
هر ۶۰ گرم یا ۱ عدد نارنج ۱۴ کالری انرژی دارد.
که در واقع از میوههای کمکالری بوده و پیشنهاد خوبی برای افزایش سطح سلامت میباشد.
عرق بهار نارنج در بارداری
نارنج یکی از گیاهان بومی ایران است که بخشهای مختلف آن مصارف درمانی فراوان داشته، در طب سنتی از
خواص نارنج برای درمان اختلالات کبدی و صفرا استفاده میشده است. خوردن این میوه ترش و پرخاصیت و
استفاده از شکوفه های این گیاه که به بهارنارنج معروف است و از آن عرق گیاهی تهیه میشود،
برای همه گروههای سنی مفید بوده، استفاده از آن در رژیم غذایی به صورت مصرف میوه نارنج، عرق بهارنارنج، چای، رب نارنج و … علاوه بر خوش طعم نمودن غذاها به
تغذیه و سلامت کمک شایانی خواهد نمود.
درخت نارنج در نقاطی از ایران از جمله استانهای گیلان، مازندران و فارس رویش دارد، این درخت بومی مناطق استوایی آسیا از جمله هند و چین است و
در مناطق گرم و نیمه گرم به خوبی رشد میکند، همچنین امروزه بهطور وسیع در دیگر مناطق مثل مدیترانه کشت میشود.
از آب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود. همچنین در صنعت عطرسازی و شامپو سازی نیز کاربرد دارد.
مصرف نارنج در بارداری
خواص ضد نفخ، ضد یبوست، ضد تهوع، ضد پیری و نشاطآور این میوه به اثبات رسیده است.
این میوه به دلیل غنی بودن از ویتامین c یکی از آنتیاکسیدانهای طبیعی محسوب میشود.
البته باید توجه داشته باشید که آبگیری و حرارت میتواند تا حدودی باعث تخریب ویتامین C موجود در آن گردد.
در سالهای اخیر از عصاره نارنج قرصی تهیهشده که مصرف آن باعث افزایش دمای بدن و کنترل اشتها میشود که از همین طریق با افزایش سوخت و ساز موجب کنترل وزن میگردد.
از هزاران سال پیش میوه نارس نارنج بهعنوان دارو در چین استفاده میشده است.
آشنایی با خواص و عوارض نارنج در بارداری و پس از زایمان
مقادیر بالای ویتامین C موجود در نارنج باعث افزایش جذب آهن شده و برای درمان کم خونی در زنان باردار مفید می باشد.
تاکنون در مورد عوارض جانبی نارنج برای زنان باردار و جنین در دوران بارداری و شیردهی تحقیقات انجام نشده اما بهتر است در این دوران از مصرف زیاد نارنج خودداری کنید.
مضرات نارنج در بارداری
زیاده روی در خوردن نارنج، کبد را ضعیف میکند، مخصوصا اگر ناشتا خورده شود.
با توجه به اینکه عرق بهارنارنج بسیار زود فاسد شده و کپک میزند، توصیه میشود همیشه از
عرق گیاهی تازه استفاده نموده وبرای نگهداری آن را در شیشه های تیره و دور از نور قرار دهید.
زیاده روی در خوردن عرق بهار نارنج میتواند باعث بیخوابی شود.
بهترین نوع میوه نارنج، نوعی است که هم پوست رویی و هم پوست نازک داخل میوه خیلی ضخیم نباشد و
هر چه پوسته ها نازکتر باشند کیفیت و خواص نارنج بالاتر بوده و هضم و جذب آن نیز راحت تر است.
آشنایی با خواص و عوارض نارنج در بارداری و پس از زایمان
دکتر ربابه شیخالاسلام رئیس انجمن غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با توصیه به مصرف منظم مکمل آهن از شروع هفته شانزدهم بارداری به
منظور جلوگیری از کمخونی فقر آهن در زنان باردار گفت: مصرف آب لیمو و آب نارنج تازه همراه غذا، میزان جذب آهن را افزایش میدهد.
نارنج در بارداری
- ۹۶/۱۲/۱۳