عوارض استفاده از قهوه سبز در زمان شیردهی و بارداری
عوارض استفاده از قهوه سبز در زمان شیردهی و بارداری
عوارض استفاده از قهوه سبز در زمان شیردهی و بارداری در سایت جسارت
قهوه سبز در زمان شیردهی ,قهوه سبز در دوران شیردهی,مصرف قهوه سبز در دوران شیردهی,خوردن قهوه سبز در دوران شیردهی,عوارض قهوه سبز در دوران شیردهی,استفاده از قهوه سبز در دوران شیردهی
عوارض استفاده از قهوه سبز در زمان شیردهی و بارداری
در این مطلب از سایت جسارت به عوارض استفاده از قهوه سبز در زمان شیردهی و بارداری می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
تحقیقاتی که تا به امروز به منظور شناخت مضرات قهوه سبز صورت گرفته هم از لحاظ تعداد و هم به جهت جامعیت محدود بوده اند و لذا نمی تواند آنچه در اینجا آمده است را به عنوان همه مضرات قهوه سبز تلقی نمود، اما در تحقیقاتی که تا کنون صورت گرفته، زیان خاص و مشخصی برای قهوه سبز بیان نگردیده است، یعنی زیانی که همه افرادی که این ماده غذایی را مصرف می کنند، با آن مواجه شوند بلکه آزمایش ها نشان داده است که قهوه سبز و عصاره قهوه سبز اگر به شکل افراطی مصرف نشوند، می توانند بی زیان باشند.
قهوه سبز در زمان شیردهی
قهوه سبز چیست؟ دانستن این نکته ضروری میباشد که قهوه سبز شکل اولیه قهوه ای میباشد که امروزه اغلب ما از آن استفاده میکنیم و تنها به جهت بهبود در طعم آن را در گرمای بالا تفت میدهند تا به صورت قابل مصرف دربیاید. در واقع طعم اولیه قهوه سبز بسیار تلخ میباشد و مصرف آن را دشوار مینماید.
نتایج برخی مطالعات نشان داده است که اما بوییدن شدید عصاره قهوه سبز، می تواند مضراتی را از لحاظ تنفسی به همراه داشته باشد. همچنین باید به این نکته توجه داشت که قهوه سبز همچون قهوه معمولی دارای کافئین است. بنابراین مضرات کافئین در قهوه سبز نیز وجود خواهد داشت. کافئین می تواند موجب بی خوابی، نگرانی و بی قراری، سوء هاضمه، حالت تهوع و استفراغ، افزایش ضربان قلب و سرعت دفعات تنفس و برخی عوارض دیگر شود. همچنین مصرف زیاد قهوه ممکن است سبب سردرد، اضطراب، آشفتگی، احساس صدای زنگ در گوش و ضربان نامنظم قلب شود.
قهوه سبز در دوران شیردهی
اثرات متابولیسمی قهوه سبز: قهوه سبز در مقابل قهوه معمولی که تفت داده شده است حاوی میزان بیشتری از کلروژنیک اسید میباشد. اثرات متابولیسمی زیادی در مورد این اسید در تحقیقات نشان داده شده است. این اسید با مهار آنزیم گلوگز 6- فسفاتاز مانع از آزاد شدن گلوگز از کبد به داخل خون میگردد. همچنین این اسید باعث افزایش متابولیسم چربی ها در بدن میگردد.
بالا رفتن غیرطبیعی سطح هموسیستئین: مصرف زیاد کلروژنیک اسید، سبب افزایش سطح هموسیستئین پلاسما می گردد، که ممکن است با بروز برخی بیماری ها مانند بیماری های قلبی در ارتباط باشد. اختلالات اضطرابی: کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است سبب تشدید احساس نگرانی و اضطراب در انسان گردد. اختلال در انعقاد خون: محققان بیان داشته اند که کافئین موجود در قهوه می توان موجب تشدید اختلالات در فرایند انعقاد خون گردد.
مصرف قهوه سبز در دوران شیردهی
بررسی های علمی: در تحقیقاتی که در سال 2012 توسط دکتر اوز و همکارانشان صورت پذیرفت 12 هفته مصرف قهوه سبز باعث کاهش معنی دار وزن تا 8 کیلو در افرادی گردیده که تنها از این ماده برای کاهش وزن استفاده نموده اند. تحقیات متعدد حاکی از این مورد است که این ماده باعث کاهش فشار خون و نیز بهبود وضعیت چربی های خونی برای افرادی با بیماری های قلبی و عروقی گردیده است. قهوه سبز همچنین یک ماده آنتی اکسیدانی میباشد که میتواند با اثر بر روی ظرفیت آنتی اکسیدانی بدن مانع از پیری زودرس گردد.
افراد مبتلا به دیابت گردد. مطالعات نشان داده است که کافئین ممکن است سبب افزایش یا کاهش قند خون گردد. بنابراین اگر به دیابت مبتلا هستید، در مصرف کافئین محتاطانه عمل کنید و به دقت قند خون خود را کنترل نمایید. اسهال: قهوه سبز به علت دارا بودن کافئین به خصوص اگر زیاد مصرف شود می تواند موجب بدتر شدن و تشدید اسهال گردد.
خوردن قهوه سبز در دوران شیردهی
منع استفاده: هرچند که در مورد قهوه سبز هنوز اثرات جانبی بدی گزارش نشده است ولی باید بدانید که به دلیل وجود کافئین در این ماده گیاهی گاهاٌ اثراتی مشابه در بدن دیده میشود. در صورتی که بعد از چند روز مصرف آن دچار مشکلات گوارشی یا تشنج عصبی شده اید از ادامه مصرف آن بپرهیزید. همچنین از آنجایی که اثرات جانبی این ماده گیاهی در دوران شیر دهی و بارداری به اثبات نرسیده است از مصرف آن در دوران شیر دهی و بارداری بپرهیزید. مصرف قهوه سبز باعث افزایش میزان کلسیم در ادرار میگردد بنابراین مصرف این ماده برای افرادی با پوکی استخوان توصیه نمیشود و یا در صورت استفاده باید از مکملهای کلسیمی نیز استفاده نمائید.
عوارض استفاده از قهوه سبز در زمان شیردهی و بارداری
بیماری های قلبی: هنگامی که دوز بالایی از قهوه سبز در مدت کوتاهی وارد بدن شود، یکی از ترکیبات قهوه سبز، ممکن است باعث افزایش میزان آمینواسیدی به نام هموسیستئین در بدن شود، که بالا رفتن سطح این آمینواسید در خون با افزایش خطر بیماری های قلبی در ارتباط است. به علاوه دیگر ترکیبات موجود در قهوه سبز ( موسوم به دی ترپن ها ( Diterpenes ) )، با افزایش کلسترول خون در ارتباط بوده، که افزایش کلسترول خون نیز به نوبه خود خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
عوارض قهوه سبز در دوران شیردهی
روش استفاده از این مکمل: برای افرادی با فشار خون بالا مصرف 93 الی 185 میلیگرم کپسول خالص این ماده توصیه میشود . این میزان باعث برای بهبود فشار خون میگردد. برای افرادی برای کاهش وزن 700 الی 1050 میلیگرم در روز توصیه میشود (یا روزی دو کپسول 400 میلی گرمی نیم ساعت قبل از صرف غذا به همراه یک لیوان آب) در صورتی که کپسول قهوه سبز در دسترس ندارید 60 گرم قهوه سبز معمولی را در 300 سی سی آب کتری بجوشانید. بعد از به جوش آمدن آب بگذارید تا 15 دقیقه آن را آرام بجوشانید. بعد از این مدت کتری را از حرارت برداشته و برای یک ساعت بگذارید تا مواد ناخالصی جدا شوند و سپس از صافی رد نمائید. روزی 2 استکان از آن را بنوشید. قابل توج میباشد که قهوه سبز در عطاری ها و دارو خانه های کشور نیز قابل خرید میباشد.
افزایش فشار خون: کافئین موجود در قهوه سبز می تواند سبب افزایش فشار خون در افراد مبتلا به این عارضه شود. با این وجود، تاثیر کافئین در افزایش فشار خون در افرادی که از طریق مصرف قهوه یا به طرق دیگر، به طور مرتب کافئین دریافت می کنند، ممکن است کمتر باشد، به عبارت دیگر اگر فردی به طور مرتب قهوه بنوشد، تاثیر نوشیدن قهوه در افزایش فشار خون وی نسبت به فردی که گاهی قهوه می نوشید، ممکن است کمتر باشد.
استفاده از قهوه سبز در دوران شیردهی
از دست دادن وزن مطلوب با یک رژیم غذایی، حاوی دانه های قهوه ی سبز رژیم غذایی لاغری که بر اساس قهوه سبز گرفته می شود، به بدن افراد، به مراتب آسیب کمتری نسبت به بسیاری از رژیم های غذایی دیگر به ارمغان می آورد. نکته ی مهم در این مورد این است که در رژیم غذایی لاغری بر اساس قهوه سبز، کاهش وزن با سوزاندن چربی بدن انجام می گیرد، در حالی که اکثر رژیم های غذایی دیگر با مهار توده های عضلانی و از بین بردن آن ها، باعث لاغری بدن می شوند. شما نیاز دارید که برای کاهش وزن خود به طور مداوم، بر وزن خود نظارت داشته باشید و به صورت منظم، وزن خود را اندازه گیری کنید. در صورتی که حتی امکان از دست دادن بیش از 9 کیلوگرم وزن در یک ماه وجود دارد، اگر با در نظر گرفتن تمام شرایط و رعایت رژیم غذایی، کاهش وزن انجام نگرفت، باید بدانید که حتما نقضی در روند طبیعی کاهش وزن و رژیم غذایی شما وجود دارد. متخصصان تغذیه بر این باورند که رژیم غذایی با قهوه سبز، موفق ترین رژیم برای کاهش وزن تا 5/4 کیلوگرم در یک ماه است. اولین نتیجه کاهش وزن خود را بعد از دو هفته مصرف منظم قهوه ی سبز خواهید دید.
اطلاعاتی در مورد قهوه سبز
ارتباط مصرف قهوه سبز و جوش صورت
همانطور که می دانید برخی جوش ها در دوران نوجوانی که معروف به جوش غرور جوانی هستند ایجاد می شوند. اما به طور کلی عواملی هستند که پایه و اساس جوش صورت شناخته شده اند که می توانیم به هورمون ها و اختلالات آنها , مصرف داروهای خواص که حاوی آندروژن و.. هستند, داشتن رژیم غذایی نامناسب حاوی چربی و فست فودها , استفاده از لوازم آرایشی چرب و نامناسب و بدتر از تمام این عوامل استرس به وجود آورنده جوش صورت هستند.نوشیدن قهوه خواص بسیاری را برای بدن دارد که شما از آن آگاهی دارید.قهوه سبز در واقع همان دانههای قهوه هستند که فرآیند رُست روی آنها صورت نگرفته است.این دانهها حاوی ترکیباتی هستند که به آنها کلرژنیک اسید گفته میشود.کلرژنیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و باعث کاهش فشار خون و همچنین کم کردن وزن میشود.هنگامی که دانههای قهوه رُست میشوند بطور چشمگیری کلرژنیک اسید آنها کاهش پیدا میکند.این همان دلیلی است که باعث میشود قهوه سبز نسبت به قهوههای رُست شده خواص بیشتری داشته باشد.این نوع قهوه به صورت قرص نیز موجود است و مقدار مصرف معمول آن بین 60 تا 185 میلی گرم در روز است.
رابطه مصرف قهوه سبز و فشار خون
همانگونه که گفته شدقهوه معمولی از کافئین بیشتری و قهوه سبز از کلروژنیک اسید بیشتری تشکیل شده است.کافئین اثر افزایش دهنده فشارخون دارد و با مصرف قهوه معمولی انرژی در دسترس بدن افزایش مییابد. در نتیجه فشارخون، ضربان قلب و فعالیت سیتسم قلبی عروقی شما افزایش مییابد.اما کلروژنیک اسید باعث کاهش فشار خون میشود.در نتیجه قهوه سبز به دلیل دارا بودن کلروژنیک اسید بالاتر و کافئین کمتر اثرات ضد فشار خون دارد.
رابطه مصرف قهوه سبز و کم خونی
آیا خوردن قهوه و نسکافه موجب کم خونی می شود ؟و فواید آنها را بفرمایید پاسخ : با سلام دوست محترم قهوه و نسکافه می توانند جذب آهن را کاهش دهند. بنابراین آنها را یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از غذا بنوشید.. قهوه از حالت گیاهی بومی و ناشناس به نوشیدنی همه گیر و مشهور تبدیل شد. نخستین قهوه خانه یا کافه اروپا هم در اوایل قرن هفدهم در بندر ونیز که پایگاه ورود قهوه به اروپا بوده است، باز شد. بعدها هلندی ها و انگلیسی ها نهال قهوه را به مستعمرات خود بردند و کشت و پرورش قهوه را در مزارع وسیعی در هندوستان، سیلان و جاوه آغاز کردند. نوشیدن قهوه از همین کشورها اندک اندک به آمریکای مرکزی و جنوبی هم گسترش یافت تا امروز که بیشترین مقدار قهوه در آمریکای جنوبی تولید می شود و بزرگترین مصرف کننده آن، آمریکای شمالی است.
محدودیت های مصرف قهوه سبز در حاملگی
بحث های فراوانی در مورد نوشیدن قهوه در دوران بارداری و حاملگی شده است و برخی می گویند کافئین موجب مشکلات قلبی در جنین یا مشکلاتی همچون سقط جنین و نارس بودن را به وجود می آورد. اما پس از بررسی ها و تحقیقات فراوان مشخص شده است، یک فنجان قهوه در طول روز برای کسی ضرر ندارد و نه یک گالن قهوه برای کسی خوب است.برخی از خانم ها به نوشیدن روزانه قهوه عادت دارند و ترک آن برایشان بسیار سخت است و برخی نیز به واسطه شغلی که دارند، همچون پرستاران که فقط 5 ساعت می توانند در فاصله شیفت های خود بخوابند، قهوه مصرف می کنند. البته منظور استفاده بی رویه قهوه نیست. یک فنجان قهوه عالی در روز. آیا این افراد هنگام بارداری باید نگران نوشیدن قهوه باشند؟ آیا قرار دادن نوزاد در معرض کافئین کار درستی است؟ نه، لازم نیست نگران باشید. زنان اروپایی و آمریکایی زیادی در دوران بارداری قهوه می نوشند و کودکان آنها کاملا سالم و بی نقص به دنیا می آیند. البته این حرف به معنای این نیست که در این کار زیاده روی کنید و باید حد اعتدال را رعایت نمود.قهوه سبز در مقابل قهوه معمولی که تفت داده شده است حاوی میزان بیشتری از کلروژنیک اسید است بهمین دلیل اثرات متابولیسمی زیادی در مورد این اسید در تحقیقات نشان داده شده است. این اسید با مهار آنزیم گلوگز 6- فسفاتاز مانع از آزاد شدن گلوگز از کبد به داخل خون میگردد. همچنین این اسید باعث افزایش متابولیسم چربی ها در بدن می شود و به این ترتیب به لاغری فرد کمک می کند
تاثیر قهوه سبز برای لاغری
قهوه سبز از جذب شدن قند درون نشاسته غذاها جلوگیری مینماید همچنین کالری دریافتی را به ویژه بعد از خوردن غذا کاهش میدهد. از طریق جلوگیری از جذب گلوکز، هم BMI و هم چربی بدن کاهش پیدا خواهد کرد. همچنین اسید کلوروژنیک از جذب چربی در روده جلوگیری میکند و متابولیسم چربی را در کبد افزایش میدهد.مطالعات نشان داده اند که قهوه ی معمولی پس از عملیات حرارتی و دم کردن، دارای خواص بسیار مفید بوده و نوشیدن آن برای انسان بسیار پرفایده می باشد. قهوه ی سبز، حاوی کافئین کمتری نسبت به قهوه ی سیاه بوده و در نتیجه، حالت اسیدی آن، کمتر است. این خاصیت باعث می شود قهوه ی سبز به بیماران با فشار خون بالا و کسانی که در حال مبارزه با اضافه وزن هستند، کمک فراوانی کند.
قهوه سبز و کبد چرب
به تازگی دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز آمریکا از قهوه سبز نوعی ماده به دست آوردهاند که باعث میشود در کمک به سوزاندن چربیهای اشباع شده در کبد و از بین بردن آنها مورد استفاده قرار گیرد.به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، دانشمندان این دارو را روی 1200 بیمار بهطور مساوی آزمایش کردند. 600 فرد که از داروی قهوه سبز استفاده کرده بودند و در بقیه از دارونما استفاده شده بود.
خواص قهوه سبز برای پوست
قهوه سبز، به حفظ مواد فرار نیز معروف است زیرا بوداده نمیشود. اسید گاما آمینوبوتیریک (GABA)، تئوفیلین، اپیگاوکاتجینگالات و غیره، برخی از مواد تشکیلدهنده آن هستند که به حفظ سلامت پوست کمککرده و بروز چینوچروک را مهارمیکند.
توضحاتی در مورد قهوه سبز نحوه مصرف آن
دم کردن قهوه سبز: مواد لازم برای تهیه ی نوشیدنی قهوه سبز: 10 گرم قهوه سبز 150 میلی لیتر آب گرم در صورت تمایل عسل برای شیرینی کلروژنیک اسید قهوه سبز با کاهش قند و جلوگیری از افزایش سنتز چربی باعث کاهش وزن می شود.
قهوه سبز در زمان شیردهی
- ۹۷/۰۷/۰۵