فروشگاه صفرعلی

فروشگاه صفرعلی

فروشگاه صفرعلی

فروشگاه صفرعلی

فروشگاه صفرعلی

۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

زردچوبه و عسل

يكشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۲۵ ق.ظ

خواص بی نظیر ترکیب زردچوبه و عسل برای پوست و به عنوان لایه بردار

خواص بی نظیر ترکیب زردچوبه و عسل برای پوست و به عنوان لایه بردار در سایت جسارت

زردچوبه و عسل ، زردچوبه و عسل برای پوست ، ماسک زردچوبه و عسل ، خواص زردچوبه و عسل ، ترکیب زردچوبه و عسل ، معجون زردچوبه و عسل ، خواص زردچوبه و عسل برای پوست ، خاصیت زردچوبه و عسل ، ماسک زردچوبه و عسل برای جوش ، خواص درمانی زردچوبه و عسل

خواص بی نظیر ترکیب زردچوبه و عسل برای پوست و به عنوان لایه بردار

زردچوبه و عسل , خواص زردچوبه و عسل , ماسک زردچوبه و عسل , ترکیب زردچوبه و عسل

در این مطلب از سایت جسارت به خواص زردچوبه و عسل می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

زردچوبه و عسل دارای فواید بی شماری برای سلامتی هستند اما زمانی که با هم مخلوط شوند به

عنوان عسل طلایی شناخته شده که قوی ترین آنتی بیوتیک طبیعی به شمار می رود.

 

زردچوبه و عسل

ز جمله مهم ترین خواص زردچوبه می توان به تاثیر آن در پیشگیری از سرطان، کاهش کلسترول خون، پیشگیری و کمک به درمان آرتریت و آرتروز و موارد فراوان دیگر اشاره نمود.

یکی از ادویه های پرخاصیت هر آشپزخانه ای زردچوبه است.

زردچوبه دارای خواص متعددی از جمله تمیز کردن کبد و کمک به درمان یرقان است و امروز در بازار دارویی کانادا و آمریکا به صورت کپسول مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مخلوط یک قاشق غذاخوری زردچوبه و یک قاشق انیسون ( بادیان رومی یا رازیانه رومی ) و سرکه برای درمان یرقان بسیار مفید است، ضمن این که گرفتگی و انسداد صدا را رفع می‌ نماید.

اگر دندان درد دارید، زردچوبه را بجوید تا درد را تسکین دهد. زردچوبه بهترین داروی ضد تورم می باشد.

برای خشک کردن زخم‌ها و رفع درد آنها می‌توان گرد خشک زردچوبه را روی آنها ریخت، زردچوبه بادشکن، تصفیه کننده خون، تب بر و انرژی زا می باشد.

از زردچوبه برای درمان کمر درد پشت درد و سینه درد، اسهال و اسهال خونی به صورت دم کرده نیز استفاده می‌شود.

زردچوبه دارای اسانسی مرکب از اسیدهای والرینیک، کاپرلیک و فلاندون است و همچنین دارای سابی نین، سینئول،

بورنئول و الکل تورمرول و ماده کورکومین بوده که رنگ زرد زردچوبه به علت همین ماده کورکومین است.

خواص بی نظیر ترکیب زردچوبه و عسل برای پوست و به عنوان لایه بردار

زردچوبه و عسل , خواص زردچوبه و عسل , ماسک زردچوبه و عسل , ترکیب زردچوبه و عسل

مزایای زردچوبه و عسل برای سلامتی :

درمان مشکلات گوارشی

پیشگیری و درمان دیابت

جلوگیری از سرطان

لاغری و کاهش وزن

سلامتی پوست و مو

 

خواص زردچوبه و عسل

برای تهیه نوشیدنی زردچوبه و عسل ابتدا نیم لیتر آب را روی اجاق گذاشته تا به جوش آید. سپس یک قاشق چای‌خوری زردچوبه و

دو قاشق عسل را به همراه دو عدد پیاز تمیز و شسته شده و ۵۰ گرم زنجبیل به آن اضافه کنید.

اجازه دهید پیازها به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. هر از گاهی مواد را هم بزنید تا به‌مرور نوعی شربت حاصل شود.

به‌تدریج که مواد غلیظ و پیازها کاملاً پخته شدند زیر شعله را خاموش کرده و در ظرف را بگذارید.

اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت بماند تا سرد شده و همچنین خواص تمام مواد آزاد شود.

حال شربت زردچوبه و عسل را صاف کنید تا شربتی با بوی کمابیش تند حاصل شود. ن

گران طعم نوشیدنی نباشید چون طعم آن دل‌چسب‌تر از بوی آن است. این نوشیدنی را داخل شیشه ریخته و در محلی خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.

می‌توانید نوشیدنی را داخل یخچال قرار دهید اما بهترین روش نگهداری آن دمای محیط است. در این صورت نوشیدنی‌تان نه زیاد خنک و نه گرم خواهد بود.

خواص بی نظیر ترکیب زردچوبه و عسل برای پوست و به عنوان لایه بردار

زردچوبه و عسل , خواص زردچوبه و عسل , ماسک زردچوبه و عسل , ترکیب زردچوبه و عسل

استفاده از این نوشیدنی زردچوبه و عسل به خصوص برای پاک‌کردن ریه‌ها بسیار مفید و موثر است. هر روز صبح، بعدازظهر یا شب از آن بنوشید.

کافی است که هر بار دو قاشق میل کنید. بهتر است یک قاشق صبح زود و به‌صورت ناشتا میل شود.

خواهید دید که بعد از مدتی با مصرف این نوشیدنی احساس بهتری خواهید داشت. چون ریه‌هایتان تمیز و سم‌زدایی می‌شود.

ماسک ضد جوش زردچوبه و عسل

مواد لازم:

– زردچوبه

– شیر

– عسل (ترجیحا طبیعی)

طرز تهیه :

زردچوبه، شیر و عسل را در یک کاسه بریزید و با چنگال مخلوط کنید. نتیجه کار باید به شکل خمیر باشد.

سعی کنید ماسکتان را به مقدار مورد نیاز همان روز تهیه کنید تا مجبور به نگهداری باقیمانده مواد نباشید.

ماسک را با انگشت یا یک برس مناسب روی پوست صورتتان بمالید.

به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید ماسک روی پوستتان بماند. سپس با آب بشویید.

می توانید برای جلوگیری از پخش شدن ماسک از پد های اسفنجی استفاده کنید.

اگر پس از شستن صورت، لکه های زرد حاصل از زردچوبه روی پوستتان باقی مانده بود، می توانید یک تکه پنبه را به شیر آغشته کرده روی صورتتان بمالید تا تمیز شود.

بهتر است این ماسک را یک روز قبل از رفتن به مهمانی بزنید که رنگ زرد روی پوستتان نماند.

خواص زردچوبه و عسل

عسل پوستتان را مرطوب می کند و یک آبرسان طبیعی خیلی خوب است.

پوست را نرم و لطیف میکند.

به پوستتان کمک میکند خود را بازسازی کند.

ضد باکتری است و برای پوست های مستعد جوش مناسب است.

التهاب پوست را کاهش میدهد.زردچوبه ضدباکتری و ضد التهاب است و خواص زیادی برای پوست دارد.

حاوی آنتی اکسیدان است و جای جوش را از بین میبرد.

خواص بی نظیر ترکیب زردچوبه و عسل برای پوست و به عنوان لایه بردار

زردچوبه و عسل , خواص زردچوبه و عسل , ماسک زردچوبه و عسل , ترکیب زردچوبه و عسل

مخلوط عسل و زردچوبه می تواند برای ضد عفونی کردن و درمان زخم ها مفید باشد.

یک قاشق عسل را با یک قاشق زردچوبه ترکیب کنید و بر روی زخم ها بمالید، بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با آب بشویید.

معجون زردچوبه و عسل و زنجبیل برای سرماخوردگی

زنجبیل ریشه شگفت انگیزیه که اثر آنتی بیوتیک داره، به هضم غذا کمک می کنه، باعث سم زدایی میشه،

عفونت، التهاب، درد مفصل، گردش ضعیف خون، حالت تهوع و … رو برطرف می کنه.

زردچوبه آنتی اکسیدان قویه که از بدن به ویژه کبد سم زدایی می کنه. برای هضم بهتر غذا، درمان تب، عفونت ها و

التهاب ها به بدن کمک می کنه. ماده فعال زردچوبه به نام کورکومین، خاصیت های مشابه داروهای ضدالتهاب داره.

مواد لازم برای نصف فنجان :

* عسل تازه و ارگانیک – نصف پیمانه

* زنجبیل تازه رنده شده – ۲ تا ۴قاشق مرباخوری

* زردچوبه – ۲قاشق مرباخوری

* لیموترش رنده شده – یک عدد * فلفل سیاه – به مقدار لازم

طرز تهیه :

تمامی مواد را در کاسه ای مخلوط کنید.

 پس از چشیدن و در صورت نیاز، زنجبیل یا زردچوبه رو اضافه کنین. طعم این معجون تند است و فقط چند قاشق آب اضافه کنین.

 مخلوط را در ظرف شیشه ای نگهداری کنید، پس از به جوش آمدن، یک فنجان آب بگذارید کمی خنک شود.

سپس یک قاشق از مخلوط را به لیوان اضافه کنین. البته می تونین این مخلوط رو به چای نیز اضافه کنین.

خواص بی نظیر ترکیب زردچوبه و عسل برای پوست و به عنوان لایه بردار

زردچوبه و عسل , خواص زردچوبه و عسل , ماسک زردچوبه و عسل , ترکیب زردچوبه و عسل

مخلوط زردچوبه و عسل یک آنتی بیوتیک قوی بوده و به عنوان یک داروی خانگی می تواند برای درمان سرماخوردگی و سرفه مورد استفاده قرار گیرد.

زردچوبه و عسل

  • علی صفری

آیا میدانید علف خرس چیست و چه خواصی دارد

شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۶، ۰۷:۴۰ ق.ظ

آیا میدانید علف خرس چیست و چه خواصی دارد

علف خرس چیست,علف خرس,علف خرس چیست؟,گیاه علف خرس,درخت علف خرس,خواص گیاه علف خرس,خواص علف خرس,فواید علف خرس,خاصیت علف خرس,مضرات علف خرس,عوارض علف خرس,خوردن علف خرس,مصرف علف خرس,گیاه دارویی علف خرس,علف خرس در طب سنتی

علف خرس چیست , علف خرس , گیاه علف خرس , خواص گیاه علف خرس

در این مطلب از سایت جسارت با آیا میدانید علف خرس چیست و چه خواصی دارد بیشتر آشنا شوید . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

نام فارسی: علف خرس  نام علمی: Arctostaphylos uva-ursi (L.) Spreng  نام انگلیسی: Ericaceae  نام‌های دیگر: Arberry, Bearberry, bear’s Grape, Mountain Box, Red Bearberry, Upland Cranberyy

علف خرس چیست

ترکیبات موجود در گیاه دارویی علف های خرس : علف های خرس دارای مشتقات هیدروکینون که قسمت اعظم آن اربوتین ( 5 تا 15 درصد) و مقدار کمی متیل آربوتین می باشد. همچنین این گیاه دارویی دارای مقداری تانن که بیشترازنوع اسیدگالیک واسیدالاژیک است می باشد.دیگرمواد موجود دراین گیاه دارویی عبارتند از: اسیدکینیک , اسیداورسولیک و فلاونهایی مانند کورستین.این گیاه یک ضد اسهال بسیار قوی است و برای درمان این بیماری کاربرد دارد

علف خرس , خواص علف خرس , گیاه علف خرس , خواص دارویی علف خرس

علف خرس

گیاه دارویی علف خرس وخواص آن Bear Grass 

صنایع غذایی food industry  علف خرس را ازبرگ های خشک شده ی گیاهی به نام آرکتوستوفیلوس اوااورسی به دست می آورند. این گیاه دارویی به صورت درختچه ی همیشه سبز بوده وبومی اروپای مرکزی , شمال آمریکا وکانادا می باشد.  ترکیبات موجوددر گیاه دارویی علف خرس : علف خرس دارای مشتقات هیدروکینون که قسمت اعظم آن اربوتین ( 5 تا 15 درصد) ومقدار کمی متیل آربوتین می باشد. همچنین این گیاه دارویی دارای مقداری تانن که بیشتر از نوع اسیدگالیک واسیدالاژیک است می باشد.

علف خرس چیست , علف خرس , گیاه علف خرس , خواص گیاه علف خرس

این گیاه به صورت خرد شده، پودر شده، عصاره خشک برای تهیه دم کرده یا خیسانده‌های سرد و نیز به صورت عصاره یا اشکال دارویی جامد دارای مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

علف خرس

دیگر مواد موجود دراین گیاه دارویی عبارتند از: اسیدکینیک , اسیداورسولیک وفلاونهایی مانند کورستین.  مواردمصرف گیاه دارویی علف خرس : عمل آنتی سپتیکی آربوتن هنگامی ظاهرمی گردد که ادرار دارای پی اچ قلیایی باشد چون دراین محیط آربوتین هیدرولیز شده وبه هیدروکینون تبدیل می شود. کورستین موجود دراین گیاه دارویی دارای اثر ادرارآورمی باشد ودر عفونت های ادراری موردمصرف دارد.درمصرف زیاد آن بایداحتیاط نمود چون هیدروکینون ایجاد مسمومیت می نماید. برگ های علف خرس رامی توان به صورت جوشانده مورد مصرف قرارداد. به طورکلی امروزه این گیاه دارویی را به عنوان مدر وقابض (ضد اسهال) مصرف می کنند.

علف خرس چیست

  • علی صفری

تاریخچه ورود چای در ایران چیست

جمعه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۰۸:۵۶ ق.ظ

ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه 

ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه در سایت جسارت

چای در ایران ,چای در ایران و جهان,چای در ایران,تاریخچه چای در ایران,قدمت چای در ایران,چای کامبوچا در ایران,چای سفید در ایران,صنعت چای در ایران,تاریخچه چای در ایران و جهان,تاریخچه چای در ایران,تاریخ چای در ایران,چای ایرانی,چای ایران,تمرکز کشت چای در ایران,اولین کشت چای در ایران,کشت چای ایران,بهترین چای در بازار ایران,بهترین چای موجود در ایران,بهترین چای سبز در ایران,بهترین چای ایرانی,بهترین چای ایرانی کدام است,بهترین چای ایران,بهترین چای سبز ایرانی,بهترین مارک چای سبز در ایران,بهترین برند چای در ایران,قیمت چای سفید در ایران,خرید چای سفید در ایران,چای سفید ایرانی,چای سفید ایران,صنعت چای ایران

ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه

چای در ایران , چای در ایران و جهان , چای در ایران , تاریخچه چای در ایران

در این مطلب از سایت جسارت به ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

آقا محمدخان قاجار قوانلو، ملقب به کاشف السلطنه و مشهور به چایکار؛ فرزند اسدالله میرزا در 1282 ق (۱۲۴۴ هجری شمسی) در شهرستان تربت حیدریه متولد شد. نسبش به عباس میرزا نایب السلطنه می رسد. او پس از پایان تحصیلات مقدماتی به استخدام وزارت امور خارجه درآمد. دو سال منشی میرزانصرالله خان مشیرالدوله وزیر خارجه وقت بود. در 1298 ق با سمت دبیر دومی به سفارت ایران در فرانسه اعزام شد شد و در رشته حقوق دانشگاه سوربن فرانسه به تحصیل پرداخت.

چای در ایران

ابتدا مصرف چای در میان قبایل چین مرسوم گشته وتاریخ دقیقی برای مصرف چای در ایران را نمی توان مشخص نمود لیکن براساس نوشته های بجا مانده از مورخین و محققین و سفرنامه ها ، مصرف چای در ایران از اواخر قرن پانزدهم و آغاز قرن شانزدهم شروع و شخصی به نام حاج محمد گیلانی ، تاجر ایرانی ، اطلاعات اولیه مربوط به چای و طریقه مصرف آن را از چین به اروپا برده است . ایرانیان قبل از اسلام همانند سایر مردم دنیا از نوشیدنیهای متداول آن زمان استفاده می نمودند لیکن پس از ورود اسلام و به دلیل عدم مشروعیت آنها ، نوشیدن قهوه را جایگزین نمودند . به دلیل دوری از مراکز تولید و شرایط نامساعد حمل ونقل و تجارت آن از یک طرف و نزدیکی تجارت ایران با چین و راههای ارتباطی مطمئن مثل جاده ابریشم از طرف دیگر باعث جایگزینی چای به جای قهوه گردید . مصرف چای در ایران با وارداتی که از طریق شمال (کشورچین) و از طریق جنوب (کشورهند ) انجام می گرفت تامین می شد .

در سال پنجم اقامت خود در پاریس، به رتبه نایب اولی سفارت ارتقاء یافت. در همین اوان وارد لژ فراماسونری شد. در سفر سوم ناصرالدین شاه به اروپا در 1306 ق به عنوان مترجم دکتر فووریه، طبیب مخصوص شاه برگزیده شد و پس از هشت سال به ایران بازگشت. کاشف السلطنه در 1311 ق از سوی حاکم خراسان ( مؤیدالدوله) نایب الایاله تربت حیدریه گردید. در همین دوران با مخالفان استبداد همصدا شد و به نشر افکار جدید و شبنامه نویسی پرداخت و چون ناصرالدین شاه فرمان دستگیری او را صادر کرد، ابتدا به ملک خود در نیشابور و سپس به روسیه و از آنجا به عثمانی گریخت.

چای در ایران و جهان

در سال 1261 هـ . ش ، شخصی به نام حاج محمد اصفهانی کشت چای در ایران را آغاز نمود ولی به عللی رونق و توسعه نیافت تا در سال 1279 هـ ش ، بار دیگر با تلاش و احتمام محمد میرزای چایکار ملقب به کاشف السلطنه که ژنرال کنسول ایران در هندوستان بود ، آغاز گردید . او با این دیدگاه که مقدار زیادی ارز برای واردات چای صرف میگردد و تولید چای می تواند یکی از منابع عظیم برای رونق اقتصادی کشور باشد اقدام به کشت چای نمود . کاشف السلطنه در هندوستان با وجود اینکه دولت هند از یادگیری فنون چایکاری برای اتباع خارجی شدیداٌ ممانعت بعمل می آورد ، توانست فنون کشت و تولید چای را بیاموزد و با مطالعه و بررسی شرایط آب و هوایی ایران و مشابهت آب و هوای شمال کشور با کشور هندوستان طی فداکاری و زحمات فراوان ، تعداد زیادی بذر و سه هزار اصله نهال را با شرایط حمل ونقل آن زمان که گاری و درشکه بوده ، به ایران انتقال داد و اقدام به احداث باغ چای در لاهیجان و کلارآباد نمود (سال 1279 هـ . ش)

او پس از قتل ناصرالدین شاه به ایران بازگشت و به سمت قنسول ایران در هند انتخاب شد. او هنگام اقامت در هند با صنعت چای و کشت آن، در آن کشور آشنا شد و آن را فراگرفت و هنگامی که به ایران بازگشت مقدار زیادی تخم چای و قلم گیاه آن را با خود آورده کشت چای را در منطقه گیلان آغاز کرد و رونق داد. او که قبلا موقعیت و حاصلخیزی زمین‌های گیلان را بررسی نموده بود و لاهیجان و همچنین تنکابن را مناسب کشت این محصول دیده بود، بذرها و نهال های چای را به این دو شهر منتقل نمود و به این ترتیب نخستین باغهای چای در سال ۱۲۷۹ شمسی در شمال کشور احداث گردید. امروزه کشت چای از تنکابن تا رضوانشهر تالش گسترش یافته است. چند سال بعد اولین کارخانه چای کشور به پیشنهاد کاشف السلطنه در مجلس تصویب شد. او کتابی به عنوان «رساله دستورالعمل زراعت چای» به چاپ رساند و به صورت عملی مراحل کشت و تولید چای، نحوه چیدن برگ چای، انتخاب و درجه بندی چای، و همچنین روش مالش و خشک کردن و چشیدن چای را به کارگران آموخت.

چای در ایران

این عمل او مورد مخالفت عده کثیری که از جانب برخی محافل تحریک می شدند قرار گرفت و حتی در بعضی از موارد منجر به کندن نهالها و ویران کردن باغات شد . ضمناً چون بهره برداری از باغات چای پس از پنج سال از غرس نهال دو ساله آغاز می شود و کشاورزان در آن زمان نیز آشنایی کافی در امور کاشت ، داشت و برداشت نداشتند لذا علاقه و تمایل به کشت چای نشان نمی دادند اما کاشف السلطنه با تحمل مرارت های زیاد و رویارویی با موانع مادی و مشکلات اجتماعی شرایط گسترش احداث باغهای چای در واحد سطح را فراهم کرد و با ایجاد انگیزه ، زمینه علاقمندی کشاورزان به کشت چای را بوجود آورد . نخستین بار تعدادی از کشاورزان در حومه شهر لاهیجان (چارخانه سر) کشت چای را آغاز کردند و به تدریج در سایر نقاط استان گیلان گسترش یافت بطوریکه در سال 1319 مساحت باغات چای به 600 هکتار رسید .

ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه

چای در ایران , چای در ایران و جهان , چای در ایران , تاریخچه چای در ایران

کاشف السلطنه در 1322 ق به عنوان کاردار دولت ایران به سفارت ایران در پاریس اعزام شد. پس از بازگشت به کشور از سوی نخستین دوره مجلس شورای ملی مأمور تأسیس بلدیه به سبک جدید برای تهران شد. از جمله فعالیتهای او در شهرداری، نامگذاری خیابانها و کوچه های تهران، شماره گذاری منازل، روشنایی خیابانها با چراغ برق و برخی کارهای دیگر بود. وی پس از یک سال و اندی از این شغل استعفا داد و به وزارت خارجه بازگشت.

تاریخچه چای در ایران

روند توسعه تدریجاً ادامه داشت تا اینکه در سال 1337 دولت ایران اقدام به تأسیس سازمان چای کشور نمود تا کشاورزان چایکار و صاحبان صنعت چایسازی را تحت حمایت قرار دهد . در حال حاضر سطح زیر کشت چای حدود 32000 هکتار می باشد که در بیش از 900 قریه در شهرهای صومعه سرا ، فومن ، شفت ، رشت ، لاهیجان ، آستانه اشرفیه ، سیاهکل ، لنگرود ، رودسر و املش در استان گیلان و شهرهای رامسر و تنکابن تا حوالی چالوس در استان مازندران به طول حدود 200 کیلومتر بصورت نامنظم و مجزا با فواصل کم و زیاد و دور و نزدیک با جاده اصلی بصورت پراکنده قرار گرفته و هم اکنون حدود 60000 خانوار در کشت و کار این محصول اشتغال دارند .

چای در ایران

  • علی صفری

درمانی عجیب و باورنکردنی با کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد

درمانی عجیب و باورنکردنی با کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد در سایت جسارت

کاکائو و سرماخوردگی ، مصرف کاکائو و سرماخوردگی ، کاکائو برای سرماخوردگی ، خواص کاکائو و سرماخوردگی ، تاثیر مصرف کاکائو و سرماخوردگی ، کاکائو و درمان سرماخوردگی ، فواید کاکائو و سرماخوردگی ، عوارض کاکائو و سرماخوردگی ، رابطه کاکائو و سرماخوردگی

درمانی عجیب و باورنکردنی با کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد

کاکائو و سرماخوردگی , مصرف کاکائو و سرماخوردگی , رابطه کاکائو و سرماخوردگی , خواص کاکائو و سرماخوردگی

در این مطلب از سایت جسارت به رابطه کاکائو و سرماخوردگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

کاکائو و سرماخوردگی

گیاه کاکائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اکسیدان خاص خود را دارد که باعث کاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.

آنتی اکسیدان قوی موجود در دانه‌ کاکائو، فلاوونوئید است.

مواد آنتی‌اکسیدانی شامل ویتامینC، ویتامینE، بتاکاروتن و… هستند که می‌توانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی شوند.

یک تحقیق نشان داد که 2 ساعت بعد ازخوردن کاکائو سطح فلاوونوئیدهای خون افزایش می‌یابد.

تحقیق دیگری بیان کرد که 6 ساعت بعد ازخوردن کاکائو، همان اثرات آسپرین در جلوگیری از لخته شدن خون درفرد به وجود می‌آید.

گاهی آسپرین در بیماریهای قلبی، برای جلوگیری از لخته شدن خون توسط پزشک تجویز می‌شود.

هرگاه در بدن،LDL- کلسترول مضر (یک نوع چربی خون مضر) بهLDL اکسیده، تبدیل شود می‌تواند در سرخرگ ایجاد پلاکت وگرفتگی کند.

این مطالعات نشان داد که فلاوونوئید موجود در دانه‌ کاکائو، از تبدیلLDL کلسترول مضر بهLDL اکسیده ممانعت و در نتیجه مانع گرفتگی رگ‌ها می‌شود.

همچنین یک سوم چربی کاکائو را، اسید چرب اولئیک تشکیل می‌دهد که یک اسید چرب غیر اشباع است و

در روغن زیتون نیز وجود دارد و برای بیماری قلبی- عروقی مفید است.

خواص درمانی کاکائو 

آنتی اکسیدانی قوی :

کاکائو مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از تشکیل رادیکال‌های آزاد در سلولها جلوگیری می‌کنند. آنتی اکسیدان‌ها نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند.

کاهش بروز سکته قلبی : کاکائو باعث کاهش احتمال لخته شدن خون و انسداد رگها می شود که به نوبه خود باعث می گردد احتمال بروز سکته قلبی کاهش یابد.

سرشار از کربوهیدرات :

دانه های کاکائو دارای مقدار زیادی کربوهیدرات می باشند. بیشتر این کربوهیدرات به صورت نشاسته، فیبر محلول و غیر محلول است. تنها بخش اندکی از این کربوهیدرات به صورت قند ساده است.

مقدار کمی کافئین :

دانه های کاکائو دارای مقدار بسیار کمی، به مراتب کمتر از قهوه و چای، کافئین هستند.

انواع ویتامین :

کاکائو دارای مقداری ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین C و ویتامین E است.

انواع مواد معدنی :

کاکائو مقدار زیادی مواد معدنی شامل منیزیم، کلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منگنز نیز دارد.

مقابله با چاقی و دیابت :

کاکائو التهاب مربوط به چاقی را محدود کرده و از ابتلا به دیابت پیشگیری می‌کند.

این گفته نتیجه پژوهش محققان دانشگاه پنسیلوانیا است که در European Journal of Nutrition به چاپ رسید.

بر خلاف شکلات که به دلیل داشتن کره‌ی کاکائو یک ماده‌ی غذایی چرب محسوب می‌شود، پودر کاکائوی به‌دست آمده از کاکائوی جامد حاوی کالری،

چربی و قند کمی می‌باشد و در عین حال سرشار از فیبر است. محققان معتقدند که کاکائو می‌تواند حالت مقاومت به انسولین و مشکلات کبدی را کاهش دهد.

درمانی عجیب و باورنکردنی با کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد

کاکائو و سرماخوردگی , مصرف کاکائو و سرماخوردگی , رابطه کاکائو و سرماخوردگی , خواص کاکائو و سرماخوردگی

مصرف کاکائو در طول دوران سرماخوردگی می تواند با خواص متعددی برای سلامتی به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ها همراه باشد.

تقویت سیستم ایمنی بدن از مهم ترین روش هایی خواهد بود که می توان از طریق آن به کاهش ابتلا به سرماخوردگی اقدام نمود و

یکی از بهترین خوراکی ها و تنقلاتی که برای رسیدن به این مسیر کمک می نماید، قرار دادن کاکائو در

رژیم های غذایی خواهد بود کاکائو تلخ نیز به نوبه خود، دارای تاثیرات بیشتری برای درمان سرماخوردگی می باشد.

مصرف کاکائو و سرماخوردگی

پزشکان به افرادی که به دلیل “سرماخوردگی” دچار مشکل سرفه مزمن شده اند اما

دچار چرک گلو نیستند شکلات را به عنوان یک دارو برای رفع مشکل سرفه مزمن پیشنهاد می کنند.

گفتنی است یک عنصر مشتق شده از “کاکائو” به نام “تئوبرومین” می تواند کمک به کاهش فعالیت “عصب و رگ”،

که بخشی از “مغز” است که مسئول ایجاد سرفه است منجر شود.

بررسی ها نشان می دهند این نتایج با بررسی بر روی 300 نفر که “سرفه” مدام داشته اند به مدت 14 روز بدست آمده است.

پزشکان به این افراد روزی 2 نوبت شکلات داده اند و دریافته اند که بهبودی افراد از سرفه مزمن در حدود 60 درصد بوده است.

پژوهشگران همچنین دریافته اند که مصرف شکلات می تواند باعث افزایش “قدرت بینایی” در افراد شود، زیرا شکلات جریان خون به مغز را بهبود بخشیده و

با افزایش جریان خون به “شبکیه ی چشم”، افراد دید قوی تری نسبت به گذشته بدست می آورند.

درمانی عجیب و باورنکردنی با کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد

کاکائو و سرماخوردگی , مصرف کاکائو و سرماخوردگی , رابطه کاکائو و سرماخوردگی , خواص کاکائو و سرماخوردگی

بومیان شیلی، پرو و آرژانتین از قرن‌ها قبل از عصاره درخت کوکا برای بهبود سرماخوردگی و کاهش سرفه استفاده می‌کردند.نتایج تحقیقات گروهی از دانشمندان انگلیسی نشان داده ترکیب تئوبرومین که در عصاره درخت کوکا یافت می‌شود در کاستن سرفه موثر است.در همین تحقیق مشخص شد که ترکیب یک لیوان شیر داغ و شکلات تلخ (با 70درصد کاکائو) می‌تواند خواص سلامت زیادی داشته باشد .(چنین ترکیبی پروتئین‌های لازم برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کربوهیدرات‌ برای انرژی‌رسانی به بدن و آنتی‌اکسیدان برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد مضر را دارد). در ضمن شیر گرم اثر خواب‌آوری خوبی هم دارد و می‌تواند باعث آرامش بیشتر و استراحت مناسب‌تر شود.

رابطه کاکائو و سرماخوردگی

به نقل از دیلی میل ، شایدی قدری عجیب و غیر قابل به نظر برسد ولی از این پس می توانید هنگام سرفه و گلو درد به شکلات پناه ببرید.این در حالی است که پیش از این گفته می شد شکلات به دلیل چرب و شیرین بودن یکی از خوراکی های ممنوعه دوران سرماخوردگی است.بر مبنای آخرین یافته های به دست آمده، این خوراکی لذیذ و هوس انگیز می تواند آرام بخشی تضمینی برای سرفه و التهاب گلو باشد.آنچه این خاصیت را به شکلات می بخشد، وجود تئوبرومین در درخت کاکائو است.ترکیبی که گونه ای آلکالوئید گیاهی است و تأثیری به مراتب بهتر و بیشتر از کدئین ها در تخفیف و آرام کردن سرفه ها دارد.بنابراین، اگر جز طرفداران شکلات هستید می توانید بدون هیچ نگرانی و استرسی در هنگام سرماخوردگی هم به خوردن این خوراکی لذت بخش ادامه دهید.البته نباید فراموش کنید که تنها خود شکلات خالص می تواند به کاهش مشکلات گلو شما کمک کند،شکلات داغ یا شکلات های همراه با بیسکوییت و مغزهای آجیل فاقد چنین اثر گذاری هستند.

کاکائو و سرماخوردگی

شکلات به عنوان یکی از بهترین تجویزها برای درمان سرفه از سوی متخصصان اعلام شد.پروفسور آلین مورسی، محقق دانشگاه هال در گزارش بین‌المللی خود نوشت در تحقیقات علمی گسترده‌ای که اخیراً انجام گرفته، تأثیر خواص موجود در کاکائو بر التیام بخشی به سیستم تنفسی و گلو دردهای ناشی از سرماخوردگی بررسی شد.این مطالعات نشان داد، نسل جدید داروهای ساخته شده از پودر خالص کاکائو اثر التیام بخشی فوق‌العاده‌ای بر درمان سرفه‌های مزمن و تسکین بخشی سرفه‌های ناشی از گلو درد خواهد داشت.پروفسور مورسی ادامه می‌دهد، آزمایشی که به مدت ۱۲ ماه بر ۱۶۳ بیمار مبتلا به سرفه مزمن انجام گرفت، نشان داد تجویز دارویی به نام پودر کاکائو به کاهش سرفه‌های مزمن کمک می‌کند. همه ما شنیده‌ایم که ترکیب عسل و لیمو داروی خانگی قدیمی برای التیام بخشیدن به سرفه‌های خشک و مزمن است اما اکنون با تولید نسل داروی‌های بدون عارضه ساخته شده از پودر کاکائو می‌توان تجویز مؤثرتری را برای نسخه‌های طبیعی درمان سرفه جایگزین کرد.شکلات سیستم تنفسی را آرام می‌کند و تارهای صوتی در افرادی که به التهاب حنجره مبتلا می‌شوند را نرم می‌کند.همچنین این بررسی‌ها اثبات کرده است شربت‌های کاکائو تأثیر بادوام‌تری از داروهای ضد‌سرفه و ضد‌آلرژی موجود در بازار خواهد داشت.همچنین آلکالوئید‌ها و ترکیبات ضد درد موجود در شربت کاکائو به تسکین سرفه کمک زیادی می‌کند.این آزمایش نشان داد با مصرف شربت‌های ساخته شده از کاکائو، سرفه‌های بیمار ۲ روز زودتر از مصرف سایر داروهای ضد سرفه تسکین پیدا می‌کند و احتمال بازگشت آلرژی در بیماران بسیار کمتر خواهد بود و دیگر آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکائو، فعالیت نورون‌های عصبی را که در سرفه‌های مزمن نقش دارند کاهش می‌دهد.باید توجه داشت نبود عوارضی مانند خواب آلودگی یا وابستگی‌های دارویی و عوارض گوارشی باعث شده است تا تولید شربت‌های شکلاتی مورد استقبال کارخانه‌های داروسازی و پزشکان قرار بگیرد.

درمانی عجیب و باورنکردنی با کاکائو و سرماخوردگی و کاهش گلو درد

کاکائو و سرماخوردگی , مصرف کاکائو و سرماخوردگی , رابطه کاکائو و سرماخوردگی , خواص کاکائو و سرماخوردگی

کاکائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ مزه است که تولید کنندگان برای تهیه شکلات کاکائویی و بهتر شدن طعم تلخ کاکائو،مقدار زیادی شکر و روغن به آن اضافه می‌کنند در نتیجه با خوردن شکلات کاکائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت می‌کنید که برای بدن نیاز نیست و ممکن است شما را برای ابتلاء به بیماریهای قلبی مستعد کند.

کاکائو و سرماخوردگی

  • علی صفری

کالری جوانه ماش

چهارشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۰۹:۵۳ ب.ظ

آیا میدانید ارزش غذایی و کالری جوانه ماش چقدر است ؟

کالری جوانه ماش ، کالری جوانه ماش ، میزان کالری جوانه ماش ، مقدار کالری جوانه ماش ، کالری جوانه گندم و ماش ، کالری جوانه ی ماش ، کالری موجود در جوانه ماش ، میزان کالری جوانه ماش ، ارزش غذایی و کالری جوانه ماش ، کالری ماش چقدر است

کالری جوانه ماش , میزان کالری جوانه ماش , ارزش غذایی جوانه ماش , مقدار کالری جوانه ماش

در این مطلب از سایت جسارت به میزان ارزش غذایی و کالری جوانه ماش می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

این گیاه برای اولین بار در هند رشد کرد. شواهد باستان شناسی نشان می دهند که

ماش در حدود ۴۵۰۰ سال پیش در تمدن Harappan در منطقه پنجاب در هند رشد کرده است.

محققان ماش ها را به دو گونه مختلف تقسیم می کنند نوعی که در جنوب هند رشد می کند و دانه های بزرگتری دارد از حدود ۳۰۰۰ سال پیش درو می شود و

نوعی دیگر که در شمال هند رشد کرده ، دانه های کوچتری دارد و قدیمی تر است. ماش پس از مدتی از هند به چین و سایر نقاط آسیای جنوب شرقی هم گسترش یافت.

سوابق نشان می دهند که در تایلند حدود ۲۲۰۰ سال است که از ماش استفاده می کنند.

در حدود قرن ۹ یا ۱۰ میلادی به آفریقا آمد و در این منطقه به علت هوای گرم رشد مناسبی دارد و تغذیه مناسبی برای افراد این منطقه است.

در ایالات متحده آمریکا از سال ۱۸۳۰ تا کنون مصرف ماش رشد کرده و امروزه ۷۵ درصد از میزان این دانه در آمریکا از هند و چین وارد می شود.

کالری جوانه ماش

ماش همانند نخود و عدس از خانواده حبوبات است که سرشار از فیبر، پروتئین، آنتی اکسیدان و مواد مغذی گیاهی و طبیعی است.

اما متاسفانه در اکثر نقاط جهان از این نوع حبوبات کمتر استفاده می کنند و بیشتر از نخود یا لوبیا سیاه استفاده می کنند. 

در حالی ماش ممکن است برای بسیاری از مردم آمریکا جدید باشد اما هزاران سال است که ماش و جوانه ماش عضوی از عادات غذایی مردم هندوستان است.

امروزه از ماش و جوانه ماش در سوپ های کنسرو شده و کنار بشقاب ها در رستوران استفاده می شود.

چیزهایی که باید درباره ماش و جوانه ماش بدانید:

ماش سرشار از درشت مغذی ها و ریز مغذی ها هستند مانند :

منیزیم، فولات، مس، روی و ویتامین های خانواده B  و ویتامین C و K می باشد.

مصرف دانه های ماش به سرعت به انسان احساس سیری می بخشد ، سرشار از پروتئین، نشاسته و فیبر رژیمی هستند.

دانه های ماش به علت خواص بالایی که دارند در برابر بیماری مزمن ، بیماری های سن پیری مانند بیماری قلبی، سرطان و چاقی انسان را مصون نگه می دارد.

شواهد بسیاری نشان داده است که غذاهای مشتق شده از گیاهان به صورت بالقوه برای سلامتی انسان مفید هستند و

از بروز  بیماری ها مزمن جلوگیری می کنند. در میان منابع پروتئین های گیاهی ، ماش بیشترین توجه را به سوی خود جلب می کند.

همانطور که می دانید ماش یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی است.

طبق تحقیقات مجله مرکزی شیمی ماش و جوانه ماش خاصیت آنتی اکسیدانی ، ضد میکروبی، ضد دیابتی ، ضد فشار خون و ضد تومور دارد.

کالری جوانه ماش , میزان کالری جوانه ماش , ارزش غذایی جوانه ماش , مقدار کالری جوانه ماش

با مصرف جوانه های مختلف می توانید مقدار قابل توجهی از ویتامین هایB را به بدن برسانید.

توجه به این موضوع که تامین ویتامین هایC وE، بتاکاروتن و سلنیوم می تواند از اکسیداسیون چربی ها در بدن جلوگیری کند و

نیز تأمین منیزیم می تواند فشار خون را کنترل نماید، به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه بیشتر پی می بریم.

میزان کالری جوانه ماش

یک پیمانه ماش پخته شده حاوی مواد زیر است (درصد ها به صورت میزان مجاز مصرف روزانه پیشنهادی برای یک خانم بزرگسال است):

 ۲۱۲ کالری

۱۴ گرم پروتئین

۱۵ گرم فیبر

۱ گرم چربی

۴ گرم قند

۳۲۱ میکروگرم فولات (۱۰۰٪)

۹۷ میلی گرم منیزیم (۳۶٪)

۰٫۳۳ میلی گرم ویتامین b1 تیامین (۳۶٪)

۰٫۶ میلیگرم منگنز (۳۳٪)

۷ میلیگرم روی (۲۴ درصد)

۰٫۸ میلی گرم اسید پانتوتنیک ویتامین B5 (8٪)

۰٫۱۳ میلی گرم ویتامین B6 (11٪)

۵۵ میلی گرم کلسیم (۵٪)

کالری جوانه ماش , میزان کالری جوانه ماش , ارزش غذایی جوانه ماش , مقدار کالری جوانه ماش

اگر شما یک پیمانه جوانه ماش را به صورت خام مصرف کنید ، هر لیوان حدودا ۳۱ کالری و ۳ گرم پروتئین و ۲ گرم فیبر دارد.

ارزش غذایی و کالری جوانه ماش

ماش حاوی کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها است و برای سبک زندگی سالم بسیار سودمند است.

هر وعده (یک فنجان) جوانه ماش حاوی 6.2 گرم کربوهیدرات کلی است که 1.9 گرم از آن فیبر است (فیبر برای سلامت دستگاه گوارش و عملکرد منظم آن لازم است).

یک فنجان جوانه ماش 3.2 گرم پروتئین دارد که برای سلامت دستگاه ایمنی و حفظ عملکرد بافت‌ها لازم است.

همچنین کمتر از یک‌چهارم گرم چربی دارد ازاین‌رو غذایی کم‌کالری محسوب می‌شود.

جوانه ماش به خاطر تأمین مقدار زیادی ویتامین برای بدن، فواید زیادی برای سلامتی دارد.

میزان ویتامین ث موجود در آن چندین نوع بافت ازجمله غضروف و پوست را تقویت و مستحکم کرده و با تأثیر آنتی‌اکسیدانی خود با پیری سلول‌ها مبارزه می‌کند.

ویتامین کا موجب انعقاد به‌موقع خون شده و به بافت‌های استخوان مواد غذایی می‌رساند.

هر یک فنجان جوانه ماش 13.7 میلی‌گرم ویتامین ث و 34.4 میکروگرم ویتامین کا دارد که 15% از مقدار توصیه‌شده روزانه ویتامین ث برای مردان و 18% از این مقدار را برای زنان تأمین می‌نماید.

همچنین 38% و 27% مقدار ویتامین کا توصیه‌شده روزانه را به ترتیب برای زنان و مردان تأمین می‌کند.

کالری جوانه ماش , میزان کالری جوانه ماش , ارزش غذایی جوانه ماش , مقدار کالری جوانه ماش

به نظر می رسد که جوانه ماش نسبت به دانه ماش خواص دارویی و مواد مغذی بیشتری دارد و هضم آن را آسان تر می کند، بنابراین سعی کنید تا جوانه آن را مصرف کنید.

کالری جوانه ماش

مواد معدنی موجود در جوانه ماش نیز برای سلامتی مفید است.

بدن از مس برای عملکرد ایمنی و نیز حفظ عملکرد مغز و کمک به جذب آهن استفاده می‌کند.

منگنز با کمک به تولید هورمون‌های جنسی به‌سلامت دستگاه تولیدمثل کمک می‌کند و همچنین بافت‌های همبند بدن را تقویت می‌کند.

هر یک فنجان جوانه ماش 0.2 میلی‌گرم منگنز در اختیار بدن قرار می‌دهد که 11% از مقدار موردنیاز روزانه را برای زنان و 9% برای مردان تأمین می‌کند.

هر وعده (یک فنجان) جوانه ماش حاوی 171 میکروگرم مس بوده و 19% مس موردنیاز روزانه را تأمین می‌نماید.

کالری جوانه ماش چقدر است

تغییرات شیمیایی که در دانه ها در حین جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین های آن افزایش یابد.

به طور کلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح و پروتئین به مقدار زیادی افزایش می یابد ولی کالری و کربوهیدرات کاهش می یابد.

افزایش پروتئین در حین جوانه زدن در اثر شکسته شدن مولکول های کربوهیدرات و ترکیب آن ها با نیتروژن موجود در هوا می باشد که

این ترکیب، اسیدهای آمینه را تشکیل می دهد. در اثر این فعل و انفعال مقدار کربوهیدرات کاهش می یابد و به طور کلی می توان گفت که

این تغییرات شیمیایی باعث ایجاد پروتئین قابل جذب و هضم در بدن می شود.

عنصر سدیم در هضم غذا در معده و روده نقش حیاتی داشته و باعث دفع دی اکسید کربن از بدن می شود.

دانه خشک سبزی ها، غلات و حبوبات فاقد ویتامینC هستند ولی در هنگام جوانه زدن مقدار زیادی ویتامینC تولید می کنند که در

متابولیسم پروتئین های بدن نقش بسیار مهمی ایفا می کند.

افزایش ویتامینC در جوانه ها ناشی از جذب عناصر موجود در هوا در هنگام جوانه زدن است.

کالری جوانه ماش , میزان کالری جوانه ماش , ارزش غذایی جوانه ماش , مقدار کالری جوانه ماش

حتماً جوانه‌ها را پیش از مصرف کامل بپزید، زیرا به دلیل رشد جوانه‌ها در مکانی گرم و مرطوب، خطر آلودگی میکروبی که موجب مسمومیت غذایی می‌شود در آن‌ها بالا است.

جوانه ماش پخته را به‌عنوان پایه غذای سرخ‌کردنی می‌توانید استفاده کنید چراکه بسیار کم‌کالری است و می‌توانید مقدار زیادی جوانه ماش را بدون زیادشدن کالری دریافتی مصرف کنید.

همچنین می‌توانید با میوه‌ها و سبزیجات دیگر آن را بپزید و معجونی مقوی و مغذی تهیه نمایید. طعم ملایم جوانه با کلم و آب سیب هماهنگی خوبی دارد و می‌تواند نوشیدنی مناسبی برایتان باشد.

کالری جوانه ماش

  • علی صفری